Slået op d.

Nathandsker, inderhandsker, bomuldshandsker

Bomuldshandsker, nathandsker, inderhandsker

Kært barn har mange navne, og vi har da også hele 6 forskellige varianter af bomuldshandsker i vores Fit-On sortiment, i diverse tykkelser, kvaliteter og med/uden fingre.

Brug Fit-On handsker under din arbejdshandske, og de luner, absorberer fugt/sved og øger komforten.

Nogle brugere foretrækker den tynde model i 180g/m2, da en tynd handske giver den bedste fingerføling til de medarbejdere, der har brug for dette, især i kombination med f.eks. en husholdningshandske.

Andre foretrækker den kraftige handske i 360g/m2, der især er god i kølige miljøer, for eksempel fødevare-produktion, lager med mere.

Mest populær er udgaven i 200g/m2, der også har en skarp pris.

Alle Fit-On handsker er i one-size, da de er så elastiske, at alle kan bruge dem. En stor fordel, at man kan nøjes med én variant.

Nathandskerne er en del af vores Fit-on program – et bredt sortiment i engangsbeklædning, såsom engangshandsker i nitril og latex, husholdningshandsker, huer, skoovertræk, engangsforklæder med mere.

Disse varer er altid på lager hos os i Kolding og kan leveres fra dag til dag.

Fit-On er ren værdi for pengene!!

Ring 7634 2806 og bestil lige den variant, der passer til dig, eller tal med vores beklædnings-team, der gerne hjælper med at finde den helt rigtige model til dig. Er du i tvivl, sender vi gerne vareprøver til test hos dig.

Eller bestil Fit-On bomuldshandsker på vores e-shop