Slået op d.

Alubakke – en genbrugshistorie….

Alubakke – det miljørigtige emballagevalg

Din leverpostej er bagt i en alubakke

Alubakke ? Umiddelbart skulle man måske tro, at det er en miljømæssig dårlig idé at bruge aluminium og at en anden bakke i et andet materiale må være mere miljørigtig at anvende. Men hos LogiCon Nordic A/S har vi miljøhensyn i fokus og da aluminium er et materiale, der kan anvendes og genanvendes uendeligt, er det, det helt miljørigtige emballage valg.

Med vort brede sortiment inden for beklædning, knive, emballage og hygiejne servicerer vi, fra lageret i Kolding, kunder i hele Danmark med dag til dag leveringer. Det er derfor oplagt for kunden at vælge flere typer varer til samlet levering, og derved er vi og vore kunder også med til at minimere miljøbelastningen fra transporten.

En af vore miljørigtige kunder – Bornholmer Slagteren – har valgt vores alubakke og folie i et nyt trykt design.

Bornholmer Slagteren har valgt LogiCon Nordic A/S som leverandør, da vores brede sortiment inden for beklædning, knive, emballage og hygiejne er tilpasset Bornholmer Slagterens behov og dermed sparer Bornholmer Slagteren både tid og antal transporter til virksomheden.

 

De mange fordele ved aluminium

Er uigennemtrængelig ved lys, vanddamp, olier og fedtstoffer, ilt og mikroorganismer. Fødevarer holdes friske, sikre og velsmagende og de opretholder disse kvaliteter ved en lang holdbarhed.

Barriere:           Alu-bakker yder en total barriere mod lys og gasser og beskytter fødevarer mod forringelse

Opvarmning:   Alu-bakker har en god varmeledende evne og er samtidig varmeresistente, hvilket tillader en hurtig og kontrolleret opvarmning af bakkens indhold

Dekoration:     Alu-bakker har en god eksponeringsevne. Overflader kan både være blanke og reflekterende. Det er også muligt at få bakker i farver og med print

 

Der spares 95 % af energien

Ved indsamling og omsmeltning af aluminium kan det anvendes til nye produkter. Denne genanvendelse kan ske igen og igen uden at metallets gode egenskaber går tabt. Når man genanvender aluminium, spares ikke kun på selve ressourcen, men også på energien. Der spares 95% energi ved omsmeltning frem for fremstilling af ny aluminium.

På genbrugspladsen afleveres alubakker og stanniol i Metal, sammen med øl- og sodavandsdåser, konservesdåser, foliebakker – uden madrester